Cursuri online

Am fondat școala de cursuri online Personal Power Online School în aprilie 2020, atunci când aproape toată planeta se afla în carantină. Am dorit să ofer noi abilități și speranță celor interesați să își folosească timpul petrecut în casă pentru învăța să trăiască mai sănătos.

Seria mea inițială de trei cursuri aparține zonei de vindecare energetică și are ca scop împărtășirea de tehnici și ritualuri străvechi ce ajută la ridicarea vibrațiilor personale și la manifestarea vieții pe care o visăm.

Următoarele cursuri – Seria Putere Personală – prezintă o colecție de tehnici simple și practice care ne pot ajuta să ne descoperim și ne învață cum să ne conectăm la puterea noastră personală, în fiecare zi a vieții noastre și în fiecare domeniu al acesteia.

Găsește cursul care ți se potrivește!

Detalii despre cursurile online

„Am început cursul Munay Ki al Roxanei și acum sunt mai bine conectată la propria mea ființă și la intuiția mea. Modul în care Roxana explică conceptele este foarte clar, mă pot regăsi cu ușurință în temele abordate de acest curs și pot pune ușor în practică recomandările.  Am simțit pe tot parcursul cursului nivelul ei de cunoaștere și putere."

 Simona - Cursant Riturile Munay Ki

Cursuri de medicină energetică  

Practici, inițieri și rituri vechi șamanice care te  ajută să îți ridici nivelul vibrațiilor și să creezi viața la care visezi.
 

Introducere în șamanism

Înscrie-te gratis!

Introducere în riturile Munay Ki

Înscrie-te gratis!

Riturile Munay Ki – Curs online

Află detalii!

Cursuri din seria "Puterea personală" 

- disponibile curând - 

Un ghid practic de descoperire și activare a puterii tale personale, fie în viața de zi cu zi, la locul de muncă, sau în relații.

Puterea personală în viața de zi cu zi 

Înregistrează-te!

Puterea personală la muncă 

Înregistrează-te!

Puterea personală în relații 

Înregistrează-te!

„Hrănește-ți mintea citind, sufletul cu inspirație, și inima cu vise... Și pe toate trei cu un curs online!" 

Roxana Valea